Pellet
STIMATĂ DOAMNĂ/STIMATE DOMN,

Vă mulțumim pentru timpul și răbdarea acordată paginii noastre. Îngăduiți-ne să prezentăm pe scurt firma și scopurile noastre.

Grupul nostru de firme este formată din societățile Transylpellet srl, respectiv Pellet Harghita srl, din care Transylpellet a fost fondată în anul 2004, ca o companie de producție si distribuție a peleților din lemn. Producția are loc în fabrica noastră din comuna Mugeni, jud. Harghita (în apropierea orașului Odorheiu-Secuiesc), cu un colectiv de 4 angajați.

În 2006, am înființat unitatea de producție din localitatea Vlăhița, sub numele de Pellet Harghita srl., cu scopul de a face posibilă satisfacerea noilor provocări și cereri și de a profita de avantajele surselor naturale locale. Obiectul de activitate a celor două firme este aceeași, singura deosebire fiind numărul de angajați, Pellet Harghita având un colectiv de 15 angajați, ca urmare putem asigura o capacitate mai mare de producție.

Obiectivul nostru este atât ecologic, cât și economic:
– Producerea de peleți din deșeurile poluante formate în industria mobilieră și la prelucrarea lemnului.
– Asigurarea unei încălziri mai ieftine și econome.

Principiul nostru este aceea că este necesară o sursă de energie alternativă ecoeficientă, benefică atât individului, prin faptul că este mai ieftină, cât și societății prin faptul că duce la scăderea poluării mediului.

Dacă și Dumeavoastră vă pasă de mediul înconjurător și sunteți dispus să sprijiniți introducerea unui mod de încălzire econom, vă asigurăm de suportul nostru și de o colaborare lungă și fructiferă.
Colectivul PELLET HARGHITA srl și TRANSYLPELLET srl